проекционни решения

360°проекция

Това е най-ефективния начин за преобразяване на пространството. Оборудването зависи от обстоятелствата и винаги се формира според индивидуалната поръчка. Това е така, т.к. всяко пространство е различно, освен това самите проектори се преценяват спрямо осветеността на помещението и отстоянието на което е необходимо да бъдат поставени, за да  създадат максимален ефект. Това води и до разлика в цената на крайната оферта. Под внимание се взимат и начина на управление, при които ще се използват устройствата, обемът и състоянието на повърхността, върху която ще се проектира, захранващата мрежа и още много други фактори. Ако нямате визия за това как да бъде организирана цялостната промяна, то нашите специалисти с удоволствие ще Ви насочат.  

Предимства

ЗАЩО клиентите
избират нас?

Основната ни цел е да предложим най-подходящото решение и механика за всеки конкретен проект. Подхождайки индивидуално, чрез предварително детайлно проучване на нуждите и условията на клиентите ни.

Ние осъзнаваме важността и разполагаме с подходящите инструменти, с които да подпомогнем клиентите ни в съвременните условия да могат да отговорят на динамично променящата се действителност.

Предимства

софтуерни
приложения

  • Ние създаваме персонални приложения, към които могат да се добавят модули за управление за различни бизнес процеси .
  • Надграждаме познатите, стандартни механики на апликациите, чрез индивидуален подход за всеки клиент, в специални – в зависимост от целта на използване. 
  • Консултираме как приложението да бъде максимално ефективно и гарантираме технически съпорт за периода на договора.
  • Предлагаме разнообразни опции за функционалност на приложенията  ни без ограничение в операционната система.
за въпроси

Контакт за
връзка с нас

Телефон: +359 (0) 88 555 42 56
E-mail: ekaterina.hugasyan@gmail.com

Адрес: България / София-1000 / София Техпарк / Лабораторен комплекс / VR Лаборатории

Работно време:
Понеделник — четвъртък 9:00 – 20:00
Петък — Събота 9:00 – 18:00