ПРОЕКЦИОННИ РЕШЕНИЯ

3D МАПИНГ

Мапинга е интериорно и екстериорно проекционно решение, което представлява текстуриране на обект чрез проекция върху формата му. Технологията има широко приложение за цялостно визуално преобразяване на плоски повърхности в триизмерни и обратното. Подходящи са всички видове обекти: фасади на сгради, автомобили, човешки фигури, маси в заведения и т.н. Технологията е приложима при организиране на мероприятия, които предполагат голяма аудитория. 

ЕФЕКТИВНОСТ

Мапинга напомня светлинно шоу,  което провокира зрителите и създава неочаквано визуално преживяване. Ефектния спектакъл привлича медийния интерес и генерира word of mouth ефект.

ПРЕДИМСТВА

Много е популярен за проектиране върху сгради, като магически преобразява познатите форми, които оживяват по различен и нестандартен начин. Всяка форма става носител на допълнителна информация и впечатлява.

Визуалната илюзия променя света около нас, придава му яркост, прави го вълшебен, и всичко това само благодарение на няколко  проектора, които са разположени така, че проектираното обемно видео да бъде цяло – без накъсване на образа. 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ЛОКАЦИИ

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПОДХОДЯЩАТА ФОРМА

Нашите специалисти ще Ви насочат в избора на подходяща форма, която може да бъде , както с миниатюрен размер, така и мащабни форми, като в интерьора, така и фасади на сгради и градински центрове.

  • Технологията може да се използва и за аранжиране на витрини, при организации на изложби, концерти и други мероприятия.
  • Това може да бъде нов модел автомобил. Впечатляващо представен чрез мапинг проекция върху формата.
  • Решението е подходящо и за частни партита, като сватби с възможност да се разкаже история върху сватбена торта например.

Без значение от мястото, където тя се използва, технологията гарантира бърза възвръщаемост на инвестираните в нея средства.

за въпроси

Контакт за
връзка с нас

Телефон: +359 (0) 88 555 42 56
E-mail: ekaterina.hugasyan@gmail.com

Адрес: България / София-1000 / София Техпарк / Лабораторен комплекс / VR Лаборатории

Работно време:
Понеделник — четвъртък 9:00 – 20:00
Петък — Събота 9:00 – 18:00