СОФТУРНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

модули за управление
на различни
маркетинг
процеси

      Ключов елемент при създаването на всеки проект е персоналното разработване на софтуер за нуждите на клиентите ни.  Да създадеш от нулата приложение или игра може да бъде стресиращо преживяване за всеки, независимо колко опит има в тази сфера. Комбинацията от дизайн, механика и програмиране е нашата силна страна. Разнообразният ни опит в работата с различни хардуерни и софтуерни решения ни дава необходимата експертност да сме в пълен синхрон с нашите клиенти в постигането на поставените цели. Индивидуалния подход към всеки проект е най-важен за нас. На база предварително детайлно проучване на нуждите и условията съвместно с клиента препоръчаме правилната платформа за реализиране на максимално ефективни модули за управление. Приложенията са функционални, достъпни и адаптивни за всеки потребител. 

ОБРАЗОВАТЕЛНА ИГРА

Epic Palace:
Knossos

Благодарение на колегите ни от Milkroom имаме удоволствието да Ви представим игра, която е част от проект за интегриране чрез авангардни методи на знания в образованието.  С усърдното съдействие на Philipp Stockhammer – професор по праисторическа археология в региона на Източното Средиземноморие,  екипа ни се потопи в Минойската култура на остров Крит и  се докоснахме до света на изследователите в тази област. 

Какво представлява
Epic Palace KNOSSOS

Висококачествена и културно образователна компютърна игра. Историята и правилата на Epic Palace се основават на съвременни открития в археологията. Основната цел на тази компютърна игра е да съчетава забавлението с научното образование. Epic Palace предоставя знания за това как са живели хората от бронзовата епоха, какви различни култури е имало и кои исторически владетели са скрити зад древните митове. Специфично разработената механика на играта за Epic Palace дава дискретно знания, има закачлива дълбочина и изисква стратегическо мислене. Всяка от десетте части на играта може да се играе по няколко часа с различен стратегически фокус. Има много начини да спечелите в играта. Играчът изгражда своята империя предимно върху търговията със собствени продукти или допълнително обработва стоки за външна търговия в своите работилници. Разчита на места за поклонение и представителни зали, или предпочита да инвестира в местното население, за да увеличи репутацията си. Всеки избран път има различни последици за играта, така че преминаването през същата кампания отново може да донесе различно преживяване. 

Коледни софтуерни приложения

Coca-Cola
HBC Bulgaria

Слогана на Коледната кампания на Кока Кола 2020 “Тази Коледа най-ценният подарък си ти!” – беше създаден в годината на световен локдаун и сериозни ограничения в начина на живота, с който всички ние бяхме свикнали. За това основната идея на предложените и реализирани от нас решения трябваше да бъдат съобразени с новите правила. Комбинацията на хардуерни и софтуерни разработки трябваше да усмихнат предколедно клиентите на Кока Кола без човешко присъствие на точка на продажба. 

Винпром Пещера

МЪРЧАНДАЙЗИНГ
СТАНДАРТИ

За „Винпром Пещера” АД разработихме Мобилно приложение за Мърчандайзин стандарти с включен административен панел за управление и подмяна на елементи и функционалности необходими за дългосрочна работа с всички продукти и рекламни материали на бранда. 

ОБРАЗОВАТЕЛНА ИГРА

BRONZE AGE

Въз основа на последните научни открития на проф. Д-р Philipp W. Stockhammer, учениците вече могат да научат за  бронзовата епоха чрез атрактивно оцеляване в играта “Бронзова епоха”. Важно е да се изгради и управлява селище в продължение на няколко поколения и да се осигури оцеляването му използвайки и надграждайки знанията си за този период от историята. Бронзовата епоха в Централна Европа обхваща периода от 2200 до 800 г. пр. Хр. Бронзът е сплав, състояща се от 90% мед и 10% калай. Бронзовите блокове са били използвани като платежно средство, лесно за транспортиране и натрупване на богатства. Появата на силно укрепени селища и изобретяването на меча често се тълкуват като индикация за увеличаване на въоръжените конфликти. 

информативно приложение

Зелени БАЛКАНИ

Софтуерно приложение за интерактивен екран за презентиране на кампания посветена за опазването на екологичното равновесие. Съдържа множество документи, видеа и снимков материал с възможност за максимално ефективно и удобно управление.
Department of Ecology and Environmental Protection
Faculty of Natural Sciences

University “Prof. Dr Assen Zlatarov” 

информативно приложение

BAYER

Във връзка с участието на BAYER в медицински конгрес, за да оптимизираме рекламното им пространство и паралелно с това да запознаем лекарите с качествата на един от актуалните им продукти създадохме софтуерно приложение за интерактивен екран за презентиране на клинични случаи. Приложението съдържа лабораторни изследвания и примерни оплаквания на пациентите, както и опции за лечение, които лекарите имаха възможността да препоръчат за конкретния случай.  Струпването пред интерактивния екран по време на конференцията доказа успеха на тази разработка.
приложение за сингронизиране на звук

Costa Coffee
Bulgaria

Създадохме комбинация от холограмни вентилатори, за да изградим човешка фигура на бариста. Специално за целта разработихме мобилен административен код за синхронизиране на звука и рестартиране на системата от разстояние, за да се съобразим с изискванията на обекта.

ПРЕДИМСТВА – ЯРКО ИЗОБРАЖЕНИЕ
Независимо от осветеността в избраното пространство холограмния вентилатор привлича всички погледи.
– Компактен и удобен за употреба
– Проекцията сякаш се рее във въздуха
– Презентация без участието на търговеца намалява разходите
– Широк обхват на сферите, в които може да бъде използван

Благодарим за доверието на 

Coca-Cola HBC Bulgaria

и партньорството на

The Locals Agency
Devin OFFP

МЪРЧАНДАЙЗИНГ
СТАНДАРТИ

В далечната 2014 година, когато служител от Девин ни се обади с отдавна обмисляна идея за създаване на софтуерно приложение  за Мърчандайзинг стандарти, което да улесни работния им процес – никой от нас не очакваше, че година по-късно това решение ще спечели BEST PRACTICE в компанията. Ние се хвърлихме осъзнавайки отговорността на проекта и сферата, която беше непозната за нас.

Благодарение на положените усилия от двете страни и изключително точно и структурирано подаване на заданията – до ден днешен се гордеем с факта, че създадохме продукт, който актуализираме ежегодно и гарантираме неговата сигурност.