ХОЛОГРАМНИ РЕШЕНИЯ

ХОЛОГРАМЕН КУБ

За тези, които желаят да увеличат продажбите си чрез ефективна и имиджова реклама, Холограмният куб е отлично решение.  В света на рекламата холокубът е иновация и чрез него Вашия продукт ще изпъкне пред тези на конкурентите.  Високото качество на изображението и контрастът ще представят всеки продукт по най-добрия начин. Можете лесно да го вземете на презентация, изложба и което и да е друго мероприятие, а удобството при използването му позволява да се работи с него без усилие. Кубът е носител на информация, с помощта на която могат да бъдат показвани 3D изображения и инсталации. Уникалността му е в това, че не се налага използване на специални очила. Това значително намалява разходите и позволява рекламното видео да бъде гледано от голям брой посетители едновременно.

  • Мобилен и лесен за употреба
  • Ефективно в рекламата на бързооборотни стоки
  • Позволява да се съвместяват няколко обекта наведнъж

Възможност за комбиниране с друго интерактивно устройство, чрез разнообразни механики за интеракция (Call to action) към крайния клиент на точка на продажба или в музей.

ПРЕДИМСТВА

Основни
предимства
на технологията:

Сферата на приложението му е широка. Благодарение на възможността да бъде изпълнен в различни големини, той може да бъде използван абсолютно навсякъде: изложения, презентации, акции, учебни заведения, магазини (витрини), салони, търговски центрове и много други. С помощта му могат да се рекламират различни устройства, дрехи, обувки, детски играчки, техника и т.н. 

  • Компактен и удобен за употреба
  • Пълно сходство между показваното изображение и реалния продукт
  • Липсата на необходимост от специални 3D очила
  • Възможност за използване на звукови ефекти
  • Презентация без участието на търговеца намалява разходите
  • Широк обхват на сферите, в които може да бъде използван

Ако рекламата Ви не изисква непрекъснатото използване на холограмния куб, можете да го наемете. Холограмния куб, чийто наем е напълно достъпен, ще бъде атрактивен ключ към Вашия проект.

ПРЕПОРЪКИ

Холограмна проекция
в малък
размер

Основен елемент на холограмния куб е специално многофункционално стъкло с холограмно покритие, което засилва контраста и минимизира рефлекциите. Благодарение на тези стъкла обектът изглежда напълно реален.

Холограмния куб е изключително подходящ за визуализиране на продукти в реален размер, като ювелирни изделия, часовници, техника, опаковки, бутилки, обувки, играчки. Пестейки пространство се демонстрират разнообразните цветове и текстури на моделите, както и функционалността и спецификите им.

Препоръчваме холограмният куб да се използва също така за демонстрация на умалени в мащаб обекти, които е трудно да бъдат видени и обхванати на живо. Куба достойно ще представи Вашия модел, балансирайки между мащаба и детайла на обекта.

В музеите с помощта на холограмния куб могат да бъдат показвани разнообразни експонати. Сякаш връщайки времето назад, всяка от находките може да бъде представена възстановена, както е изглеждала при създаването си.

за въпроси

Контакт за
връзка с нас

Телефон: +359 (0) 88 555 42 56
E-mail: ekaterina.hugasyan@gmail.com

Адрес: България / София-1000 / София Техпарк / Лабораторен комплекс / VR Лаборатории

Работно време:
Понеделник — четвъртък 9:00 – 20:00
Петък — Събота 9:00 – 18:00