холограмни решения

Холограмна пушечна завеса

          Всяка година пазара на иновативните технологии се обогатява с нови ефективни идеи, които помагат за впечатляващо презентиране  на  бизнеса – едно от тези решения е холограмната пушечна завеса. Функционалността му максимално се доближава до ефекта търсен от клиентите за изображение появяващо се във въздуха. Технологията създава  плътна парообразна завеса , позволяваща върху повърхността й да се проектира предварително създадено визуално съдържание .  През него може да се минава спокойно, без това да създава дискомфорт, а изображението ще си остане все така ясно, изненадващо със своята реалистичност.  Устройството е събрано във вертикална конструкция тип колона с размер 50/50/230см и включва в  комплекта:

Какво представлява технологията
  • Генератор с вградени микроскопични дюзи изпускащи мъгла под налягане, който чрез насочващи ултразвукови струи създава екран за проекция с приблизителен размер 150/150 см.
  • Блок за управление на силата и бързината на живот на пушечния екран
  • Помпа и резервоар за необходимия консуматив
  • Мини компютър за възпроизвеждане на видеосъдържанието
  • Проектор с подходяща яркост и оптика спрямо избраната локация
ПРЕДИМСТВА

Основни
предимства
на технологията

Холограмната пушечна завеса се състои от три слоя въздушен поток, състоящ се от един централен пласт и два странични. Слоят в средата е работещият, той се пълни с мъгла, а страничните я предпазват от лоши атмосферни условия и я задържат в постоянна форма.  В комплекта влиза и проектор, който предава качествена и ярка картина.

  • Запазва се прозрачността на прохода
  • Може да се минава през холограмното изображение
  • Визията може да се „появи“ от „нищото“
  • Екологично безопасни
  • Завесата е суха и прохладна, не оставя петна.

Качеството на изображението се постига чрез контрол на осветлението и плътността на слоя – създава се усещането, че триизмерното изображение се появява от само себе си. Благодарение на своята яркост, тя е добре видима от всички страни.

Ако рекламата Ви не изисква непрекъснатото използване на холограмната пушечна завеса, можете да я наемете. Холограмната пушечна завеса,  ще бъде атрактивен ключ към Вашия проект.

ПРЕПОРЪКИ

КЪДЕ СЕ
ПОЗИЦИОНИРАТ
Холограмните
завеси

1)

Една от функциите на пушечната завеса е да изпълнява ролята на самостоятелен рекламен носител. Оборудването е удобно и ефективно за използване при презентации и изложби, стига да е съобразено с осветеността на локацията и липсата на допълнително движение на въздуха в помещението

2)

Освен това екранът е уникален и привлича огромен брой потенциални клиенти. Често хората го снимат с телефоните си и после го разпространяват чрез социалните мрежи, което помага за популяризиране на данните, които екранът излъчва. Благодарение на това разпространение, фирмата намалява разходите си за рекламни услуги.

3)

Голяма част от клиентите ни вече успяха да оценят ефекта от тази услуга и всичките й предимства. Да се използва оборудването може не само на презентации, но и при представяне на нови продукти и услуги, а също така и на изобретения. Големите корпорации често ги използват за представяне на свои нови продукти.

4)

С помощта на екрана може да се създаде впечатляващо шоу на сцена, което ще стане гвоздей на програмата на всяко събитие. Може да бъде използвано и в театъра, концерти и др. Правилното използване на осветлението в залата създава илюзията, че изображението е увиснало във въздуха без всякаква помощ.

5)

Възможна е и употребата в научни и учебни центрове – данните качествено и интересно се представят на обучаващите се. Приканват учащите да вникнат с интерес към съдържанието и развиват любознателността към темата и предмета.

за въпроси

Контакт за
връзка с нас

Телефон: +359 (0) 88 555 42 56
E-mail: ekaterina.hugasyan@gmail.com

Адрес: България / София-1000 / София Техпарк / Лабораторен комплекс / VR Лаборатории

Работно време:
Понеделник — четвъртък 9:00 – 20:00
Петък — Събота 9:00 – 18:00