ИНТЕРАКТИВНИ РЕШЕНИЯ

ИНТЕРАКТИВНА КНИГА

      Едно от впечатляващите иновативни решения, което е приложимо в множество сфери е интерактивната книга. Това решение има вграден сензор за разгръщане на страниците на виртуални проекции във вид на каталог или книга, чрез предварително подготвени данни.

Заставайки пред книгата, потребителя може да отвори предварително сканирана и подготвена книга и да обърне страниците, като движи ръката си във въздуха над нея.

  • Възможност за добавяне на разнообразно съдържание във вид на книга
  • Атрактивно решение за презентации и тренинги
  • Опция за добавяне на видеа и допълнителни бутони към дизайна на основното меню
ПРЕДИМСТВА

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ

Интерактивната книга е подходяща за демонстрация на съдържание от всякакъв характер. Освен сканирани и набрани текстове, това може да са рекламни клипове, статични изображения, обемни изображения, презентации с възможност за интерактивно взаимодействие с ползвателя. Специално за клиентите ни разработваме разнообразни софтуерни механики за интеракция  с лесен интерфейс и интуитивно управление, чрез вграждане на бутони с допълнителни функции за разкриване на съдържанието.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ЛОКАЦИИ

Къде се
позиционира
интерактивнАТА
КНИГА

Тя се поставят на места, на които ползвателя има нужда бързо да получи определена информация основно във вид на текстово съдържание. 

  • Тази магическа книга е незаменимо решение за библиотеки и музеи, галерии, учебни заведения и други обществено достъпни локации.
  • В хотелите може да получиш посредством това устройство широк набор от предлаганите услуги.
  • В ресторантите, баровете и нощните клубове, помага при избор на храна и напитки с възможност за излъчване на видео съдържание.
  • В търговските центрове книгата се превръща в детайлен каталог на предлаганите стоки.
  • За конференции и събития се използва, като място за забавление и надграждане на информация
  • Съвършени са за увеселителни, детски, спортни и бизнес центрове.

Първоначалните настройки по оборудването и управлението на интерактивната маса ще монтира наш специалист. Той ще направи необходимите проверки, ще инсталира софтуер, предварително разработен за проекта. След това тя е на Ваше разположение!

за въпроси

Контакт за
връзка с нас

Телефон: +359 (0) 88 555 42 56
E-mail: ekaterina.hugasyan@gmail.com

Адрес: България / София-1000 / София Техпарк / Лабораторен комплекс / VR Лаборатории

Работно време:
Понеделник — четвъртък 9:00 – 20:00
Петък — Събота 9:00 – 18:00