РЕШЕНИЯ

Екрани и видеостени

             Като официален и ексклузивен представител  на шведската компания SWEDX за България имаме удоволствието да  предлагаме на клиентите ни висококачествени 4К екрани изцяло за вътрешни условия на употреба и монтаж.

SWEDX

Екранът е подходящ за демонстрация на рекламно съдържание от всякакъв характер. Това може да са рекламни клипове, статични изображения, обемни изображения, визии с възможност за интерактивно взаимодействие с ползвателя. Това се управлява от единен център, софтуерно или ръчно. Дисплея може да работи без прекъсване по всяко време на денонощието. 

В последно време те се радват на голяма популярност от страна на компании, работещи в сферата на рекламата или с цел цялостна подмяна на интериора. 

В различна комбинация на размерите на екраните и разнообразни конфигурации, се постига ефект на голяма видеостена.

В комплекта на всяка конфигурация за видеостена, освен дисплеите, влиза и блок за управление и друго оборудване, необходимо за работата на екрана.  Отделните екрани се монтират върху специални стойки към стената с пуш механизъм, която издържа на голямо натоварване.

Важно за Вашия проект

Видове
екрани

Необходимостта на пазара за създаване на екрани с определени размери и форми, накара производителите да създадат специални матрици и софтуер за лесно обединяване на  няколко екрана в една обща картина. Максималните параметри се ограничават по отношение на повърхността, на която се монтират екраните, възможностите на управляващото оборудване и мобилността им.

Цената се определя от размера на всеки екран по отделно и тънкостта на рамката, за обединяване в голям общ екран.

ПРЕДИМСТВА

Високо качество

Факта, че всеки екран по отделно е 4К резолюция и минимална рамка от 1,5мм- крайния резултат е несравним със светодиодния LED екран например.

  • Възможност за разнообразни конфигурации на екраните
  • Ултра тънки, леки с висококачествен дизайн
  • Хоризонтална и вертикална опция за монтаж
  • Лесно мулти дисплей контрол управление
  • Ефективно, икономично и екологично решение

Специално разработена формула за самостоятелно охлаждане, дори при вграждане в интериорни ниши.

за въпроси

Контакт за
връзка с нас

Телефон: +359 (0) 88 555 42 56
E-mail: ekaterina.hugasyan@gmail.com

Адрес: България / София-1000 / София Техпарк / Лабораторен комплекс / VR Лаборатории

Работно време:
Понеделник — четвъртък 9:00 – 20:00
Петък — Събота 9:00 – 18:00