ИНТЕРАКТИВНИ РЕШЕНИЯ

SIGNO
ИНТЕРАКТИВЕН
ЕКРАН 15"

Като официален и ексклузивен представител  на шведската компания SWEDX за България имаме удоволствието да  предлагаме на клиентите ни висококачествени мобилни интерактивни екрани изцяло за вътрешни условия на употреба и монтаж.

SWEDX Touch Signo извежда маркетинга ви на ново ниво и гарантира, че вашите продукти и услуги се представят по оптимален и рентабилен начин. Продуктът се състои от:

  • 15,6-инчов LCD сензорен екран с HD разделителна способност 1920x1080 затворен в олекотен корпус на колела.
  • Продуктът може да се захранва от батерия 16 Ah (предлага се като аксесоар) работи с продукта до 24 часа, което го прави мобилен и може да се използва навсякъде.
  • Опция за допълнителен интелигентен аксесоар - сензор за движение, който позволява да се запазва употребата на батерията. Сензора събужда екрана замо при засичане на движение в обсега си.
  • Зарядно за батерии SWEDX, (предлага се като аксесоар) с напрежение 12V DC ампераж 5А при входно напрежение 100-240V AC
ПРЕДИМСТВА

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ

Signo е подходящ за демонстрация на съдържание от всякакъв характер. Това може да са рекламни клипове, статични изображения, обемни изображения, презентации с възможност за интерактивно взаимодействие с ползвателя. Специално за клиентите ни разработваме разнообразни механики за интеракция (Call to action) с лесен интерфейс и интуитивно управление.  Дисплея може да работи без прекъсване по всяко време на денонощието.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ЛОКАЦИИ

Къде се
позиционират
интерактивните
павилиони

Създаден специално за автосалони и за детайлно представяне на разнообразието от модели и избор на персонални екстри – Сигно дисплея може да бъде използван и в множество други сфери, като се постави на места, на които посетителят има нужда бързо да получи определена информация. 

  • В хотелите може да получиш посредством това устройство широк набор от предлаганите услуги.
  • В ресторантите, баровете и нощните клубове, помага при комбиниране на напитка с избраната храна
  • В търговските центрове павилиона се превръща в презентатор представящ детайлен каталог на отделните стоки и продукти
  • За конференции и събития се използва, като информативен екран с подробна програма в залата
  • В медицинските учреждения е добър помощник на пациента и лекаря. Може да се запише час без да редене на опашка на регистратурата.
  • Съвършени са за увеселителни, детски, спортни и бизнес центрове, както и музеи, галерии, учебни заведения и други локации свързани с добро и бързо обслужване

Първоначалните настройки по оборудването и управлението на павилиона ще монтира наш специалист. Той ще направи необходимите проверки, ще инсталира софтуер, предварително разработен за проекта. След това той е на Ваше разположение!

за въпроси

Контакт за
връзка с нас

Телефон: +359 (0) 88 555 42 56
E-mail: ekaterina.hugasyan@gmail.com

Адрес: България / София-1000 / София Техпарк / Лабораторен комплекс / VR Лаборатории

Работно време:
Понеделник — четвъртък 9:00 – 20:00
Петък — Събота 9:00 – 18:00