РЕШЕНИЯ

Холограмни Решения

Холограмата е илюзия за реещ се 3D обект в пространството

Всички големи компании се надпреварват в търсене и разработване на технология за холограмно изображение, появяващо се “от нищото”, като в “Междузвездни войни”.

Ние предлагаме на клиентите ни най- доброто персонално решение комбинирайки няколко уникални иновативни технологии в световен мащаб, създадени именно, за постигане на тази цел. 

Благодарение на съвременните системи създаваме ефективно оборудване, което възпроизвежда предварително заснет или компютърно генериран образ. 

Осигуряваме високо качество на излъчваната картина, съобразявайки се с условията на конкретната среда и даваме възможност за ефективно използване на ресурсите за информативни и рекламни цели.

Предимства

ЗАЩО клиентите
избират нас?

Основната ни цел е да предложим най-подходящото решение и механика за всеки конкретен проект. Подхождайки индивидуално, чрез предварително детайлно проучване на нуждите и условията на клиентите ни.

Ние осъзнаваме важността и разполагаме с подходящите инструменти, с които да подпомогнем клиентите ни в съвременните условия да могат да отговорят на динамично променящата се действителност.

Предимства

софтуерни
приложения

  • Ние създаваме персонални приложения, към които могат да се добавят модули за управление за различни бизнес процеси .
  • Надграждаме познатите, стандартни механики на апликациите, чрез индивидуален подход за всеки клиент, в специални – в зависимост от целта на използване. 
  • Консултираме как приложението да бъде максимално ефективно и гарантираме технически съпорт за периода на договора.
  • Предлагаме разнообразни опции за функционалност на приложенията  ни без ограничение в операционната система.
за въпроси

Контакт за
връзка с нас

Телефон: +359 (0) 88 555 42 56
E-mail: ekaterina.hugasyan@gmail.com

Адрес: България / София-1000 / София Техпарк / Лабораторен комплекс / VR Лаборатории

Работно време:
Понеделник — четвъртък 9:00 – 20:00
Петък — Събота 9:00 – 18:00