РЕШЕНИЯ

МАПИНГ И ПРОЕКЦИОННИ РЕШЕНИЯ

Благодарение на съвременните системи ние  създаваме ефективно оборудване, което излъчва необходимата за клиента информация и придава уникалност на изживяването. 

Мапинга е интериорно и екстериорно проекционно решение, което представлява текстуриране на обект чрез проекция върху формата му. Технологията има широко приложение за цялостно визуално преобразяване на плоски повърхности в триизмерни и обратното. Подходящи са всички видове обекти: фасади на сгради, автомобили, човешки фигури, маси в заведения и т.н. Технологията е приложима при организиране на мероприятия, които предполагат голяма аудитория. 

Холограмата също може да бъде изградена, като проекционно решение. Използвайки прозрачността на определена повърхност  в комбинация със специални иновативни покрития се създава илюзия за реещ се обект във въздуха.

За тези решения е необходим също така прецизно да се изработи видео съдържание. Това може да бъде предварително заснет или компютърно генериран  – специфично обработен образ, за да се осигури високо качество на излъчваната картина и ефективност на крайния продукт.

Предимства

ЗАЩО клиентите
избират нас?

Основната ни цел е да предложим най-подходящото решение и механика за всеки конкретен проект. Подхождайки индивидуално, чрез предварително детайлно проучване на нуждите и условията на клиентите ни.

Ние осъзнаваме важността и разполагаме с подходящите инструменти, с които да подпомогнем клиентите ни в съвременните условия да могат да отговорят на динамично променящата се действителност.

Предимства

софтуерни
приложения

  • Ние създаваме персонални приложения, към които могат да се добавят модули за управление за различни бизнес процеси .
  • Надграждаме познатите, стандартни механики на апликациите, чрез индивидуален подход за всеки клиент, в специални – в зависимост от целта на използване. 
  • Консултираме как приложението да бъде максимално ефективно и гарантираме технически съпорт за периода на договора.
  • Предлагаме разнообразни опции за функционалност на приложенията  ни без ограничение в операционната система.
за въпроси

Контакт за
връзка с нас

Телефон: +359 (0) 88 555 42 56
E-mail: ekaterina.hugasyan@gmail.com

Адрес: България / София-1000 / София Техпарк / Лабораторен комплекс / VR Лаборатории

Работно време:
Понеделник — четвъртък 9:00 – 20:00
Петък — Събота 9:00 – 18:00