РЕШЕНИЯ

Интерактивни решения

Информационната ера предполага бърз, ефективен и удобен достъп до информацията. Този достъп се осигурява чрез разнообразни технически средства, особено място сред които заема интерактивният екран. Това е технология, която може да осигури информация на ползвателя само с няколко докосвания на дисплея. За да работи павилионът – не е необходим персонал, пускането му не е трудно, няма нужда от обучение на ползвателите. Даже напротив – интерфейсът му е лесен за употреба, навигацията няма нужда от изучаване, а сензорният екран реагира и на най-лекото докосване. Той е удобен за обслужване и съдържанието може да се зарежда и управлява от разстояние, като предварително се изграждат нужните актуализации в софтуерната база данни. Интерактивните екрани (дори и отдалечени един от друг) могат да бъдат свързани в мрежа, обслужването на които не отнема повече време, отколкото ако устройството е едно.

Опция за наем

Ние предоставяме интерактивни екрани под наем. Предлагаме индивидуален подход към всеки клиент, надграждайки стандартните интерактивни устройства в по-специални – в зависимост от целта на използването. Ние не само отдаваме оборудване под наем, ние консултираме как то да бъде максимално ефективно и гарантираме технически съпорт за периода на договора.

Предимства

ЗАЩО клиентите
избират нас?

Основната ни цел е да предложим най-подходящото решение и механика за всеки конкретен проект. Подхождайки индивидуално, чрез предварително детайлно проучване на нуждите и условията на клиентите ни.

Ние осъзнаваме важността и разполагаме с подходящите инструменти, с които да подпомогнем клиентите ни в съвременните условия да могат да отговорят на динамично променящата се действителност.

Предимства

софтуерни
приложения

  • Ние създаваме персонални приложения, към които могат да се добавят модули за управление за различни бизнес процеси .
  • Надграждаме познатите, стандартни механики на апликациите, чрез индивидуален подход за всеки клиент, в специални – в зависимост от целта на използване. 
  • Консултираме как приложението да бъде максимално ефективно и гарантираме технически съпорт за периода на договора.
  • Предлагаме разнообразни опции за функционалност на приложенията  ни без ограничение в операционната система.
за въпроси

Контакт за
връзка с нас

Телефон: +359 (0) 88 555 42 56
E-mail: ekaterina.hugasyan@gmail.com

Адрес: България / София-1000 / София Техпарк / Лабораторен комплекс / VR Лаборатории

Работно време:
Понеделник — четвъртък 9:00 – 20:00
Петък — Събота 9:00 – 18:00