ИНТЕРАКТИВНИ РЕШЕНИЯ

ФОТОБУДКА

          Векът на новите технологии ни радва с разнообразието на професионалните фотоапарати и допълнителните аксесоари към тях. Паралелно с това разпечатаните снимки отново връщат ценността си. Наемайки фотограф за заснемане на събитие, се изисква време за да бъдат обработени снимките, а на всички ни се иска те да се видят веднага!

         Именно в такива моменти ни е необходима Фотобудката. В някаква степен тя прилича на автомат за игра, но с вградена камера, принтер и специално разработен софтуер за избор и печатат на конкретни моменти в снимки. Интерфейсът е изключително удобен с възможност за залагане на предварителен брандинг на снимките. Употребата на това решение е най-разнообразно: от правене на селфита до печатане на снимки и качването им в някоя социална мрежа.

         Фотобудката може да бъде закупена в три различни конфигурации. В допълнение, с всяка покупка има възможност за специално оформление на конструкцията според дизайна на помещението, като корпусът може да се брандира с логото на фирмата или с друга реклама. Предлагаме 3 вида фотобудки специално съобразени и създадени според желанията на клиентите ни в България.

  • Фотобудка с допълваща реалност 65" - Съоръжението включва 65" интерактивен екран, грин скрин 3х2м за заместване на фона на снимката, камера Logitech -HD, принтер Ink Jet Epson L805 , управляващ компютър, осветление, специално разработен софтуер и алуминиева конструкция с вградени плоскости.
  • Фотобудка тип огледало - 42" интерактивен екран, принтва на момента с предварително зададена брандирана рамка. Съоръжението включва: Разработен персонален софтуер, интерактивен екран 42", управляващ компютър, принтер Ink Jet EPSON L805, камера Logitech - HD, вградено осветление, метална конструкция - прахово боядисана.
  • Фотобудка тип огледало - 23" интерактивен екран, принтва на момента с предварително зададена брандирана рамка. Съоръжението включва: Разработен персонален софтуер, интерактивен екран 23", управляващ компютър, Термосублимационен принтер Canon SELPHY CP1300, камера Logitech - HD, вградено осветление, МДФ стойка с еталбонд кутия.

Възможност за комбиниране с друго интерактивно устройство, чрез разнообразни механики за интеракция (Call to action) към крайния клиент на точка на продажба или в музей.

ПРЕДИМСТВА

Основни предимства
на технологията:

Сферата на приложението е широка. Благодарение на възможността да бъде изпълнена в различни размери, фотобудката може да бъде използвана абсолютно навсякъде: събития, изложения, презентации, акции, магазини, салони, търговски центрове и много други. В предварително зададената рамка  могат да се рекламират различни продукти, като по този начин самата снимка се превръща във визитна картичка на бранда пазена дълго от клиента.

Използването на фотобудката при организане на събития отваря редица възможности за забавление на гостите, както и запознаване и привличане на нови клиенти. Като основни плюсове можем да посочим:

  • Лесен интерфейс удобен за употреба
  • Възможност за избор на изображението преди отпечатването му
  • Автоматична настройка на фокуса и цветни корекции на камерата и незабавно получаване на снимката
  • Забавление и интерес на клиентите към нововъведението
  • Широк обхват на сферите, в които може да бъде използван

Ако нямате необходимост от непрекъснатото използване на фотобудката, можете да я наемете. Фотобудката, чийто наем е напълно достъпен, ще бъде атрактивен ключ към Вашия проект.

ПРЕПОРЪКИ

Моментни
снимки на
всяко парти

Използването на подобно оборудване е знак, че Вие сте в крак с иновациите в бизнеса, услугите Ви са актуални и оригинални, което е гаранция доволни клиенти.

Попитайте специалистите ни за възможни ъпдейти на разработения от нас софтуер и с радост ще създадем Вашата персонална фотобудка!

за въпроси

Контакт за
връзка с нас

Телефон: +359 (0) 88 555 42 56
E-mail: ekaterina.hugasyan@gmail.com

Адрес: България / София-1000 / София Техпарк / Лабораторен комплекс / VR Лаборатории

Работно време:
Понеделник — четвъртък 9:00 – 20:00
Петък — Събота 9:00 – 18:00