ТОТЕМИ

ИНТЕРАКТИВНИ ЛАМИНИ

Като официален, ексклузивен представител  на шведската компания SWEDX за България имаме удоволствието да предлагаме на клиентите ни висококачествени интерактивни 4К екрани, вертикално вградени в корпус с изтънчен дизайн. 

  • Разнообразни размери на сензорни дисплеи с 4К разделителна способност
  • Атрактивно решение за презентации и тренинги
  • Възможен избор на операционна система препоръчана и одобрена от производителя
  • Опция за монтаж на колела за лесна мобилност на Ламината

ЕФЕКТИВНОСТ

Информационната ера предполага бърз, ефективен и удобен достъп до информацията. Този достъп се осигурява чрез разнообразни технически средства, особено място сред които заема интерактивният павилион. Това е устройство, което може да осигури информация на ползвателя само с няколко докосвания. За да работи павилионът – не е необходим персонал, пускането му не е трудно, няма нужда от обучение на ползвателите. Даже напротив – интерфейсът му е лесен за употреба, навигацията няма нужда от изучаване, а сензорният екран реагира и на най-лекото докосване. Удобен за обслужване и администрация. За да има нови данни, трябва те да са актуализирани в сайта, с които Ламината е свързана, или да се направят нужните разработки в базата данни. Интерактивните павилиони могат да бъдат свързани в мрежа, обслужването на които не отнема повече време, отколкото ако устройството е едно.

ПРЕДИМСТВА

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ

Ламината е подходяща за демонстрация на съдържание от всякакъв характер. Това може да са рекламни клипове, статични изображения, обемни изображения, презентации с възможност за интерактивно взаимодействие с ползвателя. Специално за клиентите ни разработваме разнообразни механики за интеракция (Call to action) с лесен интерфейс и интуитивно управление.  Дисплея може да работи без прекъсване по всяко време на денонощието.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ЛОКАЦИИ

Къде се
позиционират
интерактивните
павилиони

Те се поставят на места, на които посетителят има нужда бързо да получи определена информация. 

  • Подходящи на летища, жп и автобусни гари. Там потенциалните пасажери непрекъснато се интересуват от разписанията, наличността на билети, цената им и т.н.
  • В медицинските учреждения интерактивният павилион е най-добрият помощник на пациента и лекаря. Може да се запише час без да редене на опашка на регистратурата.
  • В хотелите може да получиш посредством това устройство широк набор от информация за предлаганите услуги.
  • В ресторантите, баровете и нощните клубове, помага при комбиниране на напитка с избраната храна
  • Съвършени са за увеселителни центрове, музеи, галерии, спортни и бизнес-центрове, както и други места свързани с добро и бързо обслужване.

Трудно е да се намери по-убедително и информативно средство за демонстрация на рекламна информация от интерактивния павилион. Може подробно да бъдат описани свойствата на стоки или услуги, условия за закупуването им, да бъдат описани промоции и намаления.

Интерактивният павилион не е голям и не му е необходимо много място.

за въпроси

Контакт за
връзка с нас

Телефон: +359 (0) 88 555 42 56
E-mail: ekaterina.hugasyan@gmail.com

Адрес: България / София-1000 / София Техпарк / Лабораторен комплекс / VR Лаборатории

Работно време:
Понеделник — четвъртък 9:00 – 20:00
Петък — Събота 9:00 – 18:00