холограмни решения

Прозрачна проекция

Това решение дава възможност обикновена стъклена повърхност да се преобрази в прозрачен екран с висока резолюция, която да привлече вниманието на всеки клиент.

  • Превърнете витрината в мултимедия
  • Нестандартен екран подходящ за разнообразна реклама
  • Създаване на илюзия за жив 3Д образ на избрана човешка фигура или продукт

Запазвате прозрачността на витрината, спестявате средстав спрямо LCD и LED екрани от същия размер, широк зрителен ъгъл – до 180°, ярки и отчетливи изображения дори при изкуствена светлина.

ПРЕДИМСТВА

Основни
предимства на
технологията

Като всички съвременни устройства, и тази технология е едновременно и сложна и лесна. Устройството излъчва големи холограмни проекции с високо качество.

  • Ефективен начин за привличане както на нова аудитория, така и за повишаване на доверието в компанията на вече съществуващите клиенти
  • Индивидуални концептуални решения за конкретни събития на клиенти
  • Специални функции за реакция на движение с помощта на които видеото започва само тогава, когато минават хора

Действията на хората и холограмата  могат да се режисират предварително. Благодарение на подобно въздействие може да се наблюдава дует между певец и анимиран холограмен персонаж. Необичайността на тези действия прави устройството уникално, а мястото, на което се използва – запомнящо се.  Зрителите остават с впечатление, че виждат триизмерно изображение, а всъщност то е двуизмерно. Рекламата струва по-малко от обичайното – необходима е една камера и едно проектиращо устройство, а картината и звукът са идеални, действията са зрелищни и запомнящи се.

ПРЕПОРЪКИ

Холограмна
проекция
за музеи
театри
и галерии

Може да се използва както за възстановка на исторически събития, така и за театри, като нестандартен драматургичен подход.

Всяка галерия ще се впечатли от технология, която буквални "Съживява картините и дава нови възможности за развитие в изкуството.

за въпроси

Контакт за
връзка с нас

Телефон: +359 (0) 88 555 42 56
E-mail: ekaterina.hugasyan@gmail.com

Адрес: България / София-1000 / София Техпарк / Лабораторен комплекс / VR Лаборатории

Работно време:
Понеделник — четвъртък 9:00 – 20:00
Петък — Събота 9:00 – 18:00