РЕШЕНИЯ

ХОЛОГРАМЕН РОБОТ
АВАТАР

Благодарение на съвременните системи ние създаваме ефективно и нестандартно оборудване, което по уникален начин оставя незабравим спомен от изживяното. Холограмния робот е лично предизвикателство разработено от нас  за постигане именно на тази цел. Основната идея е да се използва за събития и точки на продажба, когато е необходимо по впечатляващ начин да се общува с гостите и клиентите. Аватара се управлява от съседно помещение от актьор, като по този начин се постига максимална илюзия, за общуване с изкуствен интелект.

Ресурса, който използваме за да създадем Ваша персонална холограма или холограма на бъдещ Ваш продукт е безграничен. Разполагаме с екип от специалисти, като архитекти, инженери, 3Д дизайнери създаващи видео съдържание, софтуерни разработчици. Също така голяма производствена база работеща с всички познати материали и широкопрофилна функционалност.

Какво представлява технологията

Холограмна проекция на компютърно генериран 3Д персонаж. Включва проектор, прозрачна повърхност с холограмно покритие – за засилване на контраста на изображението, камера, технология за раздвижване на аватара, компютър, камера, озвучаване, микрофон, слушалки и специален софтуер разработен от нас специално за това решение.

ПРЕДИМСТВА

Предимства
на технологията:

3Д генерирания от нас модел на робот, може да бъде заменен с всеки подходящ за целта компютърно създаден персонаж. По този начин гостите на Вашето събитие ще бъдат посрещани от избран от Вас герой  –  Защо не и шефа на фирмата стилизиран в анимационен герой, та дори и забавен, като карикатурен образ? 🙂

ПРЕПОРЪКИ

КЪДЕ СЕ
ПОЗИЦИОНИРА
Холограмният
аватар

Голяма част от клиентите ни вече успяха да оценят ефекта от тази услуга и всичките й предимства. Да се използва оборудването може не само на входа на събитие, но и при представяне на нови продукти и услуги, а също така и на изобретения. Оборудването е удобно и ефективно за използване при презентации и изложби, стига да е съобразено с осветеността на локацията.

  • Една от функциите на Аватара е да изпълнява ролята на хост. Включително на детски рождени дни.
  • С помощта му може да се създаде впечатляващо шоу на сцена, което ще стане гвоздей на програмата на всяко събитие.
  • В театъра и музея той може да се превърне в мечтания илюзорен герой за всяка възрастова група
за въпроси

Контакт за
връзка с нас

Телефон: +359 (0) 88 555 42 56
E-mail: ekaterina.hugasyan@gmail.com

Адрес: България / София-1000 / София Техпарк / Лабораторен комплекс / VR Лаборатории

Работно време:
Понеделник — четвъртък 9:00 – 20:00
Петък — Събота 9:00 – 18:00